Hoger onderwijs

Amazon Future Engineer wil jonge vrouwen bewust maken van IT-studies en -carrières en hen de nodige ondersteuning en begeleiding bieden.

image3.png

Ondersteuning voor studenten

Sinds 2020 werken we samen met Article 1 en de IONIS Foundation om samen een studiebeurs- en mentorprogramma op te zetten voor jonge vrouwelijke beursstudenten die computerwetenschappen willen studeren en zich willen aansluiten bij EPITA- en Epitech Technology-scholen. Sinds de lancering van het programma hebben we 120 studenten ondersteund.

Dit programma omvat:

  1. Financiële ondersteuning: maximaal € 7.500,- per jaar voor een periode van 5 jaar
  2. Ondersteuning in de vorm van mentoring door een medewerker van Amazon
  3. Evenementen om het bewustzijn van professionele IT-toepassingen te vergroten

Inschrijvingen: De inschrijvingen zijn gesloten voor bachelorstudenten van 2023. Meer informatie vindt u hier.

Favoriser la formation aux métiers du numérique des étudiantes boursières

Het mentorprogramma

Elke student wordt vergezeld door een Amazon-medewerker wiens rol het is om:

  1. Steun haar: moedig haar aan om meer in haar capaciteiten te geloven en te vechten tegen haar zelfcensuurreflexen en stereotypen die verband houden met haar succes in digitale beroepen.
  2. Deel uw ervaring met hen: help hen bij hun carrière- en professionele keuzes en geef hen methodologisch advies op basis van hun ervaringen.
  3. Open deuren voor hem: help hem zijn professionele project te ontwikkelen door de wereld van het werk en zijn codes te ontdekken.
Wij gebruiken cookies om onze diensten aan te bieden en te verbeteren. Door onze site te bezoeken, aanvaardt u het gebruik ervan. Meer informatie gebruiksaanwijzing.
Accepteer & sluiten