Een nieuwe virtuele rondleiding beschikbaar voor iedereen!

Ontdek de technologie die wordt gebruikt in de robotdistributiecentra van Amazon
Tijdens dit bezoek, gefilmd in ons LTN4-distributiecentrum in Dunstable, in Engeland, zal je zien hoe computercodes, programmering en vooral onze deskundige medewerkers Amazon in staat stellen de levering van bestellingen te garanderen.

Organiseer een groepsbezoek met Kahoot!

In klasverband biedt deze optie studenten de mogelijkheid om te genieten van de beste bezoekervaring. De docent lanceert het bezoek en de leerlingen kunnen communiceren via het Kahoot!-platform en hun kennis meten met de rest van de klas, terwijl ze technologie en digitale beroepen ontdekken. Voor deze tour is het gebruik van “Kahoot!” vereist. Dit kan individueel per student of in groepen, op smartphone, tablet of pc. Het bezoek kan in één keer (ongeveer 50 minuten) of in twee sessies (elk 25 tot 30 minuten) worden gedaan door op de bijbehorende link te klikken.

Volg de tour individueel met Kahoot!

Als u het bezoek alleen wilt doen, of als uw klasconfiguratie geen toegang tot computerapparatuur voor elke leerling toestaat, kunt u het bezoek zelfstandig starten op Kahoot!, waar u ook bent! Klik gewoon op de onderstaande link. Voor lessen kunnen studenten het bezoek in hun eigen tempo afleggen en hun kennis vergelijken met mensen die het bezoek al hebben afgelegd. Docenten kunnen deze optie ook gebruiken om de rondleiding op een scherm te projecteren, voor het geval leerlingen geen toegang tot een computer hebben.

afe-tours7.png
Computercode vormt de kern van het bezoek
Ontdek hoe algoritmen, machinaal leren en meer de kern vormen van de manier waarop onze robotdistributiecentra werken tijdens deze 50 minuten durende rondleiding.
fc-tour-collaboratrice.png
Leer onze medewerkers kennen
Tijdens het bezoek krijg je de gelegenheid om enkele medewerkers, ingenieurs en technici te ontmoeten die de werking van onze robotdistributiecentra mogelijk maken.
dsc09373.jpg
Handleidingen voor docenten
Als onderdeel van een bezoek aan een virtueel klaslokaal kunt u onze handleidingen voor docenten downloaden, deze zullen u helpen bij de voorbereiding op het bezoek met uw middelbare scholieren. De handleidingen zijn hieronder beschikbaar.
Handleidingen voor leerkrachten zijn bedoeld om leerkrachten te helpen bij de voorbereiding op het bezoek en om discussies in de klas te leiden. Ze bevatten de belangrijkste lessen uit het bezoek, een notitieblad voor leerlingen en onderwerpen voor discussie in de klas om verder na te denken over het thema digitale technologie.

Veelgestelde vragen

Wat ziet mijn klas tijdens de rondleiding?

Tijdens de rondleiding zie je wat er achter de schermen bij Amazon gebeurt als je een product bestelt. Namelijk hoe onze mensen en technologie samenwerken om aan het verzoek van een klant te voldoen door middel van orderverzamelen, verpakken en verzenden. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de docentenhandleiding te gebruiken.

Hoe lang duurt de rondleiding?

Ongeveer 50 minuten.

Waar is de rondleiding gefilmd?

De virtuele tour werd gefilmd in ons LTN4-robotdistributiecentrum in Dunstable, in de buurt van Luton

Wat is het aanbevolen niveau om deel te nemen?

Wij raden deze rondleiding aan vanaf het 6de leerjaar. De rondleiding bevat inhoud die toegankelijk is voor alle niveaus en leraren kunnen de docentenhandleiding gebruiken om het per niveau aan te passen.

Hoeveel kost dit?

De rondleiding en alle bronnen in de docentenhandleiding zijn gratis beschikbaar.

Wat is "Kahoot!" ?

Kahoot! is een onafhankelijk platform waarmee docenten gratis leuke online activiteiten, zoals deze virtuele rondleiding, kunnen organiseren voor klassen tot 40 leerlingen (voor grotere klassen zijn betalende opties beschikbaar). De virtuele tour is beschikbaar voor docenten en andere gebruikers op Kahoot! zonder enige voorafgaande registratie. Raadpleeg de Docentenhandleiding voor stappen om leerlingen uit te nodigen voor een klasbezoek op Kahoot!, met of zonder een bestaand lerarenaccount.

Welke onderwerpen uit de digitale wetenschap zullen we tijdens dit bezoek behandelen?

Onderwerpen uit de digitale wetenschap zullen tijdens het bezoek in realtime worden gepresenteerd en uitgelegd: algoritme, cloud, sensoren, database, kwaliteitscontrole, machinaal leren, computerhardware, software. Wij nodigen u uit om de docentenhandleiding te raadplegen voor meer informatie.

Is het mogelijk om individueel in te schrijven, onafhankelijk van een les?

Ja natuurlijk. Iedereen kan zich inschrijven via de link in de sectie “Volg de rondleiding individueel”.

Bieden jullie ook persoonlijke FC-rondleidingen aan?

Op dit moment bieden we geen persoonlijke rondleidingen door Amazon-fulfilmentcentra aan.

Zijn er virtuele rondleidingen in andere talen?

Ja, op onze Amazon Future Engineer-websites in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland & Frankrijk kunt u virtuele rondleidingen vinden in andere talen.

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb?

Voor eventuele vragen raden we aan om contact op te nemen met afe-be-contact@amazon.com
Wij gebruiken cookies om onze diensten aan te bieden en te verbeteren. Door onze site te bezoeken, aanvaardt u het gebruik ervan. Meer informatie gebruiksaanwijzing.
Accepteer & sluiten