Ontdek alle mogelijkheden die computer-wetenschappen en technologie bieden.

girl banner.png
Amazon Future Engineer is een computerwetenschappen- en STEM-programma, ontworpen om alle kinderen en jongeren de kans te geven hun digitale vaardigheden van jongsaf te ontplooien om hen digitale opportuniteiten aan te bieden.
Leer meer over onze programma’s
Registreer je in twee klikken en ontdek alle afleveringen van dit leuke en gratis spel, om te leren coderen in Blockly- of Python-taal. Deze computerprogrammeer-activiteit, die voor iedereen toegankelijk is, is voornamelijk bedoeld voor 9-17-jarigen alsook beschikbaar voor leerkrachten voor gebruik in de klas.
Van online bestellen tot thuisbezorging, ontdek hoe computercode en onze deskundige medewerkers Amazon in staat stellen de bezorging van bestellingen te garanderen (voor 11 jaar en ouder).

  • We willen dat elke jongere in België gebruik kan maken van de materialen die wij aanbieden, ongeacht hun financiële of geografische situatie. Net als Citizen Code Python is de virtuele tour met dit in gedachten ontworpen, voor iedereen toegankelijk, op elk moment en volledig gratis.
    Eva Faict, Country manager Amazon.com.be
Wij gebruiken cookies om onze diensten aan te bieden en te verbeteren. Door onze site te bezoeken, aanvaardt u het gebruik ervan. Meer informatie gebruiksaanwijzing.
Accepteer & sluiten